"Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea.” (I Corinteni 13, 1-13)

Contact

Dragi prieteni, va rog sa-mi scrieti la adresa:  ghigeanudaniella@yahoo.com creata special pentru materialele de postat pe blogul  http://picaturidelumina.wordpress. com sau la adresa adonaida@yahoo.com. Astept de la dvs. sugestii, articole, poze, poezii, rugaciuni si alte lucruri care sa ne lumineze sufletul si sa simtim impreuna  bucuria, speranta, inspiratia divina. Sa scriem pe tablita inimii noastre numai lucruri placute lui Dumnezeu pentru netezirea cararilor vietii noastre. Asa sa ne ajute Dumnezeu.

Comments on: "Contact" (6)

 1. Bunä…ma numesc Dita. Am o rugaminte la Dumneavoastra. Alina, o verisoara de a mea a aflat acum cam 2 saptamani ca are leucemie. E in stare foarte grava…azi a opeart-o si va fii in coma pt 3 zile..va rug in numele al lui Domnului rugati-va inpreuna cu noi pt ea. Daca inchide ochii pt totdeauna ramane 3 copii in urma ei, iar ea are numai 33 de ani si nu botezata..Nu vrem sa mearga la partea stanga. Este durere foarte mare in familie, deaia va rog rugati-va si voi cu noi, caci Domnul poate face minuni daca ne incredem in el. Numai El ne poate salva si, si pe ea. Va multumesc si Dumnezeu sa va binecuvinteze.

  • Bună seara! Voi posta rugămintea dvs. pe prima pagină şi vă voi include în grupul de rugăciune. Vă numiţi Diţă sau Diţa? Sunteţí femeie sau bărbat? Cererea pe lista noastră de rugăciune o aştept pe mail. Numai bine şi însănătăşire grabnică pentru verişoara dvs. Alina.
   Daniela

 2. Lucian Pojar said:

  Buna seara!.Ma numesc Lucian si tocmai v-am sunat din Irlanda ca sa va multumesc pt energia pozitiva,rugaciunile si predictiile bune care le-ati avut in legatura cu mine,acum 4 ani.Sunt pe cale de a fi acceptat intr-o echipa de cercetatori la Trinity College din Irlanda.Saptamana viitoare,joi,voi sustine un referat de cercetare in domeniul imunologiei,proiect de care depinde cariera mea profesionala pe viitor.La ora 15:30 ora Irlandei,respectiv 17:30 ora Romaniei voi incepe sustinerea proiectului.Va rog sa va rugati pt.mine!Multumesc si Doamne ajuta!

 3. Buna seara ! Printr-o cunostinta foarte apropiata sufletului dvs – mama : Bunul Dumnezeu sa o ocroteasca cat si pe dumneavoastra ! – imi place sincer siteul pe care l-ati facut cu multa inteligenta si intelepciune de SUS, si am putut sa pun si eu mana pe cartea publicata „Ingerul Compasiunii „; astept si volumul 2 sa iasa de sub tipar si sa aiba cerneala inca fierbinte pe ea si cu atat mai mult pe scriitoare sa fie si mai fierbinte, asa cum ii place si Domnului Iisus-Hristos. Va rog frumos sa va rugati si pentru mine : in casa mea s-a asezat inca de mult de tot un perete gros de tacere si egoism si rupturi intre generatii. Sint conflicte deschise si tacute , dar nu rezolvate : si ard in tacere acestea si rabufnesc din te miri ce.
  Mi-e foarte greu sa mai suport si indura aceste lucruri, mai ales ca si suportul rugaciunii este foarte stins si de aici si ……..multe contraziceri; eu tot incerc sa atrag atentia dar sint umilita incontinuu si tot intimpin foarte multa rezistenta, uneori si amenintari cu moartea ori ca voi fi scoasa pe sus afara din casa dupa ce ca nici nu ma lasa sa invat sa imi fac singura o cariera , dupa ce nu mi-au dat voie sa fac un liceu / o facultate ca lumea . Sincer nu este drept ce se intampla la noi in casa. Va rog mult , puneti-ne si pe noi in lista-grupul de rugaciune , stiut de dvs!: Crina, Angela, Ionel, Ionut, Andreea-Daria, Anca, Marin, Maria,Adina,ETC. Va felicit pentru munca celesta pe care o faceti , si va invit sa o continuati mai departe , pt ca asa santeti foarte iubita si apreciata si sprijinita de la prichindeii cei mici pana la bunicii de 110 ani. Va multumim mult !

  • Mulţumesc frumos, o să vă includ în grupul de rugăciune, v-am trimis pe mail un răspuns. Vă rog să formulaţi o cerere de rugăciune ca în lista noastră, vedeţi rubrica Lista de rugăciune şi să precizaţi localitatea şi judeţul.
   Doamne ajută!
   Daniela

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: