"Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea.” (I Corinteni 13, 1-13)

Rugăciune pentru invocarea Duhului Sfânt şi a păcii

Doamne Dumnezeule, trimite razele Duhului Sfânt asupra noastră, a casei noastre, a acestui oraş, asupra acestei ţări, asupra apelor, a pământului, a celor văzute şi nevăzute din lumea aceasta!
Trimite, Doamne, razele Duhului Sfânt de purificare a energiilor negative, de vindecare a tuturor vieţuitoarelor din aer, ape şi de pe sol, razele de tămăduire trupească şi sufletească a robilor lui Dumnezeu…………………., de înţelepţire pentru noi………………şi pentru conducătorii noştri politici, militari şi religioşi din România.
Trimite, Doamne, razele Duhului Sfânt de pace asupra planetei noastre, ca pacea să se instaureze între oameni şi între naţiuni, indiferent de religie, rasă, etnie, sex, cultură, avere sau limbă. Să se coboare pacea, armonia şi iubirea în fiecare casă din România şi din lumea întreagă, şi în casele noastre. Pacea să fie pretutindeni în lumea văzută şi în cea nevăzută, în timpul zilei şi în timpul nopţii.
Trimite, Doamne, îngerii păcii la preşedintele României, la conducătorii noştri din Guvern, Parlament, ministere şi din administraţia locală şi centrală, ca să-i vegheze cu înţelepciune, pas cu pas, pentru a lua cele mai corecte decizii pentru binele suprem al naţiunii române! Luminează-i, Doamne pe toţi aceştia să facă voia Ta şi nu a lor! Îngerii păcii să îndrume pe fiecare conducător religios, pe Papa de la Roma, pe cardinali, patriarhi, mitropoliţi, episcopi, preoţi, stareţi de mănăstire, pastori, rabini, imami şi alţi slujitori ai lui Dumnezeu din ţară şi din lume, pentru a face totdeauna numai ce este plăcut Domnului!
Aşa să ne ajute Dumnezeu! Amin.
Această rugăciune se va spune zilnic dimineaţă, la prânz şi seara, de minim 3 ori.

Extras din volumul I al cărţii Îngerul compasiunii. Vindecarea spirituală de Daniela Ghigeanu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: