"Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea.” (I Corinteni 13, 1-13)

Rugăciune pentru eliberare la Domnul Iisus Hristos

Doamne Iisuse Hristoase, arunc asupra Ta această boală (problemă, situaţie)………….., mă eliberez acum de toată încordarea, teama şi îngrijorarea din trecut, din prezent şi faţă de viitor. Accept cu bucurie voia Ta Divină!
Mulţumesc! Amin.

• A se scrie cu litere roşii pe o hârtie albă care se va împături şi se va pune sub pernă, cel bolnav sau cu probleme diverse va dormi pe această rugăciune; poate fi purtată şi în buzunar, poşetă sau portofel ca pe un talisman protector, având putere mare de vindecare şi de ocrotire a celui care o poartă cu sine.

Chiar astăzi, de dimineaţă, am dat-o unei doamne din Deva de vreo 60 de ani (F.P.) care acuza dureri de cap, se plângea că nu-i trece răceala de la începutul lui ianuarie anul acesta, medicul i-a spus că are sinuzită frontală şi rinită alergică, nasul îi curgea şi se simţea sfârşită. A luat tratament medicamentos şi naturist, dar răceala a recidivat, de câte ori ieşea din casă i se întorcea boala, afirma această doamnă. După ce a spus rugăciunea cu multă credinţă, a simţit efectul acesteia foarte repede, durerea de cap i-a încetat… şi a început să elimine pe nas o secreţie galbenă abundentă (un puroi), acum se simte bine şi m-a sunat să-mi mulţumească. De fapt, i-am spus să-i mulţumească Domnului Iisus Hristos, singurul vindecător, şi îngerului ei păzitor, care m-a inspirat să-i transmit la telefon această scurtă rugăciune. Laudat să fie Domnul!

23 ianuarie 2014
Daniela Ghigeanu

Anunțuri

Comments on: "Rugăciune pentru eliberare la Domnul Iisus Hristos – o vindecare minunată!" (1)

  1. Multumiri si lauda lui Dumnezeu pentru frumoasa rugaciune ,eu cred cu tot sufletul in puterea rugaciunilor si sant sigura ca a ajuta si va ajuta pe multi in continuare santei un suflet plin de lumina ,iubire si bunatate ,va multumim Aurica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: