"Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea.” (I Corinteni 13, 1-13)

Rugăciunile de miercuri seară 10 iulie 2013:

Rugaciuni de mare folos

Sursa: http://treziredivina.wordpress.com/2012/06/27/rugaciuni-de-mare-folos/

Rugaciune pentru a gasi curajul de a-ti urma Menirea Vietii

Arhanghele Mihail, te rog sa vii la mine acum. Te rog frumos sa pogori în mintea si inima mea si sa înlaturi toate temerile care ma împiedica sa fac schimbarile necesare în viata. Ajuta-ma sa ma simt în siguranta materiala si emotionala. Ajuta-ma sa ma eliberez de teama de a face schimbari. Te rog ajuta-ma sa merg înainte fara teama, cu deplina credinta în Dumnezeu. Te rog sa ma ajuti sa aflu ca Dumnezeu ma sprijina cu aceeasi energie cu care mentine planetele pe cer. Las acum toate grijile si temerile mele în seama lui Dumnezeu. Ajuta-ma sa aflu, sa cred si sa-mi deschid inima pentru iubire ca sa pot trimite aceeasi iubire catre Domnul si toti copiii sai. Îti multumesc. Amin.

Rugaciune pentru vindecarea efectelor unei agresiuni psihice (pentru noi sau alta persoana)

Arhanghele Rafael, te rog patrunde în trupul (meu sau numele persoanei) si vindeca orice dezechilibru sau impuritati ce ar putea proveni din gânduri de furie sau teama. Arhanghele Mihail, te rog înlatura pe oricine din lumea spiritelor sau lumea materiala care nu actioneaza pentru binele suprem al lui (numele persoanei pe care doresti sa o purifici) . Îngeri pazitori ai persoanei sau persoanelor care l-au atacat psihic pe ( numele persoanei pe care doresti sa o purifici) va cer sa ajutati sa readuceti armonia si pacea în aceasta situatie si sa înlocuiti toata suferinta cu pace. Cer ca toate efectele greselilor care au fost facute în toate timpurile sa fie anulate de catre si pentru toti cei implicati. Va multumesc. Amin.

Rugaciune catre Arhanghelul Mihail

Arhanghele Mihail, te rog sa vii alaturi de (numele persoanei) si sa traiesti împreuna cu el. Te rog sa-i stai alaturi si sa îi dai lui (numele persoanei) mai mult curaj, credinta si protectie. Te rog sa-l îndrumi foarte limpede si în toate situatiile pe (numele persoanei), astfel încât gândurile lui sa fie aliniate la iubirea Divina. Îti multumesc. Amin.

Rugaciune pentru vindecarea unei neîntelegeri

Dragi îngeri pazitori ai lui (numele) am inima grea de suferinta, suparare si vinovatie. Vreau sa fiu sigur ca ma port bine cu ei si ma rog la voi pentru ajutor si îndrumare. Va rog sa vorbiti cu (numele) si sa-l/s-o ajutati pe (numele) sa ma înteleaga mai bine. Va rog sa ne ajutati sa trecem peste mândria si orgoliile noastre si sa ne expimam adevarata iubire reciproca. Va cer ajutorul pentru a aduce pace în acesta situatie. Va multumesc. Amin.

Rugaciune pentru vindecarea de dependenta

Arhanghele Uriel, te rog sa intri în gândurile si emotiile copiilor mei si sa-i ajuti sa-si piarda teama de iubire. As vrea ca toate urmarile greselilor facute în relatii anterioare sa fie desfacute în toate privintele posibile. Te rog sa-i ajuti pe copiii mei sa se dezbare de toata furia sau încrâncenarea pe care o pastreaza în inima. Acum îmi imaginez un glob enorm de lumina stralucitoare, care îi umple pe copiii mei. Stiu ca acum copiii mei sunt plini de lumina si iubirea lui Dumnezeu si ca în ei nu mai exista nici un gol. Copiii mei sunt împliniti, multumiti cu bogatiile interioare ale iubirii. Îti multumesc. Amin.

Rugaciune pentru vindecarea de hiperactivitate

Arhanghele Uriel, tu ai puterea de a linisti marile si de a reda stabilitatea pamântului, stiu ca ai puterea de a-i calma si linisti si pe copiii mei. Te rog sa-i ajuti sa se simta linistiti în sinea lor si sa se manifeste pasnic în afara. Te rog sa aduci pacea lui Dumnezeu în inima copiilor mei. Te rog sa ma ajuti sa am rabdare si întelegere fata de copiii mei si fata de mine. Amin.

Rugaciune pentru a deveni mai organizat

Îi chem acum pe îngerii organizarii. Va rog sa-mi ajutati copiii sa poata sa se concentreze mai bine. Va cer îndrumarea pentru a reduce haosul si dezordinea din vietile noastre. Va rog sa-mi sfatuiti copiii asupra importantei de a fi constienti si organizati si va rog sa-i ajutati sa-si creeze un sistem de organizare pe masura personalitatii lor. Va rog sa-mi dati îndrumari clare despre cum îmi pot ajuta copiii sa devina si sa ramâna concentrati si organizati. Ajutati-mi copiii sa-si duca lucrarile la bun sfârsit si sa le predea la timp. Va multumesc. Amin.

Rugaciune pentru Pacea si Fericirea familiei

Arhanghele Uriel, sunt îngrijorat pentru ca familia mea pare nefericita. Poti, te rog, sa ne vii în ajutor, de îndata? Întrucât acesta situatie ne afecteaza pe toti cei din casa, te rog sa intri în inima fiecaruia dintre noi si sa îndepartezi resturile de teama. Te rog elimina greselile noastre de gândire si elimina efectele acelor greseli. Ajuta-ne sa ne eliberam de încrâncenare si sa renuntam la învinovatiri si resentimente. Cer interventia îngerilor pazitori ai fiecarei persoane din aceasta casa, ca sa aduca pace si iubire în caminul nostru. Îti multumesc. Amin.

Rugaciune pentru protejarea copiilor

Doamne, te rog sa le trimiti copiilor mei îngerii Tai protectori, acum. Te rog sa-i înconjori pe (numele copiilor ) cu mai multi îngeri care sa vegheze asupra lor, sa-i îndrume si sa-i protejeze. Te rog, da-mi un semn daca trebuie sa fac ceva anume pentru a ajuta si eu la acest proces. Îti multumesc. Amin.

Rugaciune pentru protectie înainte de culcare

Arhanghele Mihail, te rog sa vii la mine acum si sa duci de-aici toate fiintele care nu sunt îngerii de lumina sau spiritele mele calauzitoare. Te rog sa le iei si sa le duci si pe ele si orice are legatura cu frica, direct la Lumina. Îti multumesc. Amin.

Rugaciune pentru anularea efectelor unei greseli

Draga Doamne Dumnezeul meu, recunosc ca am facut o greseala si te rog ca toate urmarile acelei greseli sa fie anulate în toate directiile din timp – trecut, prezent si viitor – pentru toti cei afectati. Îti multumesc. Amin.

Rugaciune pentru împacare

Va rog sa ma ajutati dragi îngeri, ca sa fac pace în aceasta situatie. Va rog sa ne ajutati pe amândoi sa vedem, fiecare, lumina si iubirea Divina din celalalt, în loc sa ne concentram pe teama si întuneric. Va multumesc, dragi îngeri, pentru aceasta vindecare. Amin.

RUGACIUNE DE VINDECARE

Sursa: http://www.iubiresilumina.com/2011/07/rugaciune-de-vindecare.html

Iisuse, Tu ai purtat bolile noastre şi ai luat asupra Ta durerile noastre.
Tu ai purtat pedepsele noastre – de aceea suntem noi salvaţi.
Prin rănile Tale ne vindecăm.

Acum , aici, in fiecare nanosecunda a vietii MELE si de-acum si pururea si-n vecii vecilor, amin,

Eu , ____________,
Iti MULTumesc cu încredere deplină pentru ca ma purifici pe mine prin Preascumpul Tău Sânge şi ma eliberezi de greşelile mele, de păcatele mele, de vina mea.

Sub apa botezului, care se revarsă continuu asupra vieţii mele , din inima Ta deschisă, Iti MULTumesc că înnoieşti şi măreşti credinţa mea în Tine.

Cu încredere deplină îngenunchez în faţa Ta şi Iti MULTumesc că vindeci inima mea şi pui mâna Ta asupra rănilor dureroase;

Iti MULTumesc că ma eliberezi de toate slăbiciunile păcătoase, de alcoolism, de viciul drogurilor şi al nicotinei, de obsesiile sexuale exagerate , de toate stăpânirile diabolice;

Iti MULTumesc că ma eliberezi de gândul de a vedea viaţa fără sens, de necesitatea de a-i critica pe alţii şi a-i vorbi de rău pe alţii.

Iti MULTumesc că ma eliberezi de dorinţa de putere şi de orgoliu, de gelozie şi de neîncredere.

Iti MULTumesc ca ii ierti pe cei care m-au indus în eroare, sub influenţa cărora am suferit trupeşte şi sufleteşte, pe cei care m-au îndrumat spre vicii şi ţinte false.

Iti MULTumesc ca ma eliberezi de influenţa acestora.

Iti MULTumesc ca Pui Sfanta Ta mana asupra rănilor mele dureroase, si acestea se vindeca.

IISUS HRISTOS, Pentru Tine totul este posibil Tu eşti salvatorul meu.

Iti MULTumesc ca , prin Tine redescopar viaţa şi recunosc bogăţia ei.

Iti MULTumim ca ii ierti pe toţi aşa cum şi eu ii iert pe aceia care m-au rănit.

Iti MULTumesc ca ii ierti pe părinţii mei, pe fraţii mei, pe prietenii mei, pe sotul meu, pe superiorii şi colegii mei.

Nici ei înşişi nu ştiau ce fac.

Iti MULTumesc ca ii ierti pe ei şi le dai lor pacea.

Iti MULTumesc ca Vindeci, Doamne Isuse Cristoase, trupul meu bolnav.

Prin coroana de spini şi suferinţele pe care le-ai purtat pentru noi, Iti MULTumesc ca imi vindeci toate bolile minţii, ale măduvei spinării şi ale nervilor.

Iti MULTumesc ca pui Sfanta Ta mana pe mine si, prin lumina Ta dumnezeiască şi puterea Ta tămăduitoare, vindeci toate tumorile care cresc în trupul meu bolnav.

Iti MULTumesc ca faci in asa fel incat celulele mele să funcţioneze din nou sănătos, aşa cum le-a făcut Dumnezeu la început, ca refaci Matricea originala randuita de Dumnezeu, cu Lumina, Iubirea , Intelepciunea, Puterea de vindecare a Sfintei Treimi.

Iti MULTumesc ca Atingi ochii mei, care primesc si pastreaza vederea clara, buna si ca te vad pretutindeni pe Tine.

Iti MULTumesc ca Atingi urechile mele şi le deschizi să pot auzi –înainte de toate, să Te aud pe Tine, Doamne IISUSE HRISTOASE.

Iti MULTumesc ca Atingi limba mea şi o dezlegi, iar gura mea Te preamareste.

Pentru rănile mâinilor şi picioarelor Tale, pe care le-ai purtat pentru noi, Iti MULTumesc ca ma vindeci de toate bolile membrelor, articulaţiilor, muşchilor, tendoanelor, oaselor şi ligamentelor.

Iti MULTumesc ca Spui numai un cuvânt şi membrele mele paralizate se vindeca şi ma poarta cu o putere nouă.

Iti MULTumesc ca Întinzi mâna Ta şi atingi părţile bolnave ale pielii mele si o cureti de tot ce-i rau.

O, Isuse, Tu pentru noi ai lăsat să Ţi se deschidă coasta cu suliţa.
Pentru această rană, Iti MULTumesc ca-mi întăreşti inima, imi cureti sângele şi vindeci venele mele bolnave.

Iti MULTumesc ca faci ca apa care a curs din coasta Ta să ma înnoiască şi să devină binecuvântare pentru mine.

Iti MULTumesc ca -mi Vindeci rinichii, vezica urinară, organele genitale, glandele şi hormonii.

Iti MULTumesc ca-mi Vindeci bolile stomacului, intestinelor, ficatului şi colecistului.

Ţie Doamne ţi-au dat să bei fiere.
Iti MULTumesc ca- mi iei amărăciunea şi imi daruiesti încrederea deplină în Tine.

Iti MULTumesc ca imi iei slăbiciunea şi ma umpli cu forţe noi.

Iti MULTumesc ca imi Întăreşti sistemul imunitar şi capacitatea de apărare.

Iti MULTumesc ca ma aperi de toate infecţiile.

O Isuse, pentru moartea şi învierea Ta, Iti MULTumesc ca imi dăruieşti viaţă nouă în Tine.

Iti MULTumesc ca imi vindeci plămânii şi căile respiratorii, le umpli cu suflarea Spiritului Sfânt, si Te preamăresc necontenit.

Prin ucenicii Tăi I-ai transmis Sfântului Ioan Botezătorul: orbii văd, şchiopii umblă, leproşii se curăţă, morţii învie, iar celor săraci li se propovăduieşte Evaghelia.

Iti MULTumesc ca faci din mine un OM nou care te preamareste si ajuta lumea să creadă in Tine, să Te găsească şi sa Te IUBEASCA.

TOT ce se dezleaga ca urmare a acestei rugaciuni, indiferent de natura sa, se aduna dupa Voia Divina si se duce in Univers acolo unde vrea Dumnezeu.
Amin !

Această rugăciune de vindecare cu efect miraculos a fost adusă din Austria.
Shared with LOVE by Valentina

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: