"Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea.” (I Corinteni 13, 1-13)

copertă Inima cea înţeleaptă

BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ASTRA DIN SIBIU, SECŢIA ARTE, VĂ INVITĂ LA LANSAREA CĂRŢII DE CUNOAŞTERE SPIRITUALĂ: „INIMA CEA ÎNŢELEAPTĂ” DE NICOLAE NEGRILĂ ŞI LA UN RECITAL VOCAL-INSTRUMENTAL. INTERPRETEAZĂ ANSAMBLUL CAMERAL „CANTUS”. SOLIŞTI: PREOT DUMITRU MUNTHIU ŞI PROF. MELANIA BOŢOCAN
EVENIMENTUL VA AVEA LOC MIERCURI, 3 IULIE 2013, LA ORA 17:00, LA SECŢIA DE ARTE, CORPUL B,
ETAJUL 5, SALA DE CONFERINŢE. PREZINTĂ SCRIITOAREA DANIELA GHIGEANU.

VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG!

Despre carte şi autorul ei:

Este o carte despre suflet, rugăciune, biocâmp, credinţă şi vindecare prin credinţă, un ghid de cunoaştere spirituală, şi, totodată de sacroterapie. Reprezintă munca autorului de peste 20 ani ca şi cercetător în domeniul medicinei complementare, al fenomenelor extrasenzoriale şi în sacroterapie. A scris până în prezent mai multe volume de poezie religioasă, dedicate sfinţilor, poezii istorice şi rugăciuni. Împreună cu Daniela Ghigeanu a scris volumul „Tămăduirea trupului şi sufletului”, în 2007, un manual terapeutic. Este de profesie economist, având şi un masterat în Consiliere Pastorală la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, membru fondator al Asociaţiei Naţionale de Terapii Complementare din România, specializat în Bioterapie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: