"Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea.” (I Corinteni 13, 1-13)

                                      Rugăciune pentru copiii lumii

 

          Doamne Iisuse Hristoase, Te rog să binecuvintezi toţi copiii pământului, din orice continent, de orice rasă, etnie, limbă sau religie. Te rog să aduci lumină, iubire, iertare şi pace în familiile acestor copii, să-i înveţi pe părinţi dragostea de părinte, iar pe copii dragostea de copil. Întăreşte, Doamne, aceste familii, ocroteşte-le şi revarsă asupra lor virtuţile altruismului, blândeţii, răbdării, înţelegerii şi onestităţii, astfel încât aceşti copii să crească în armonie şi să devină candele luminoase în familiile şi în comunităţile lor.

         Doamne, priveşte asupra copiilor din lumea a III-a, care suferă de foame, a celor abuzaţi, marginalizaţi, lipsiţi de iubire şi de educaţie ori crescuţi în ură!

         Doamne, îndură-Te şi de copiii bolnavi, de cei abandonaţi în spitale sau în  centre de plasament de cei care aveau misiunea sfântă de a-i creşte, îngriji şi educa! Dăruieşte înţelepciune acestor adulţi ca să conştientizeze misiunea de părinte şi educator!

          Te mai rog, Doamne, Iisuse iubit, să reverşi lumină asupra milioanelor de prunci avortaţi, copii ucişi după naştere,  copii care au pierit în timp de pace, de război ori revoluţie, copii căzuţi victimă agresiunilor, neglijenţei sau violenţei adulţilor, copii dispăruţi sau morţi fără lumânare, în accidente, incendii, înec sau în catastrofe naturale, în împrejurări necunoscute sau care s-au sinucis!  Adună, Doamne, toate aceste suflete nevinovate la pieptul Tău şi fă-i să simtă IUBIREA!*

          Îţi mulţumesc, Doamne Iisuse Hristoase, Calea, Adevărul şi Viaţa, pentru această încredinţare a tuturor copiilor lumii din toate timpurile!

AMIN.

 

* pentru a aduce lumină, pace şi iertare în sufletele copiilor avortaţi pe pământ, şi în mod special pentru copiii ce au pierit în lagărele de concentrare din al II-lea război mondial, cum au fost cei 82 de copii din satul ceh Lidice, gazaţi la Chelmno, în Polonia, în 2 iulie 1942.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: