"Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea.” (I Corinteni 13, 1-13)

                                         Vindecarea KARMEI

                                                                                        Daniela Ghigeanu

          Ce este karma? De multe ori mi s-a pus această întrebare. Dar ce este omul fără karmă? Poate exista o fiinţă umană în afara destinului? Poate exista viaţă fără moarte sau moartea fără viaţă, începutul fără sfârşit sau sfârşitul fără început? Cine poate spune cu exactitate momentul naşterii, al căsătoriei, al plecării din această dimensiune? Sunt întrebări care ne frământă, ne preocupă mintea în mod constant de-a lungul vieţii, multe lucruri nu le putem accepta, nu le înţelegem, ne luptăm cu ceea ce vine peste noi, bun sau rău, de multe ori facem alegeri nepotrivite, conduşi cu bună ştiinţă de mintea raţională, în detrimentul sufletului nostru, care strigă cu disperare, în detrimentul trupului obosit, epuizat, sfârşit de atâtea experimente nereuşite, de poluarea simţurilor, a emoţiilor şi gândurilor noastre.

           Karma, lanţul nesfârşit de experienţe acumulate în această existenţă, care se adaugă celor din existenţele anterioare, iată răspunsul la aceste întrebări. Piatra aruncată în iaz creează forme circulare care se reproduc în spaţiu şi timp la nesfârşit, aşa sunt gândurile, emoţiile şi acţiunile noastre aruncate în Univers, unde creează forme, răspunsuri în timp şi spaţiu, creează urmări în propriul destin, dar şi în destinul neamului nostru, al patriei şi al lumii, în ansamblul ei. Dacă omul ar fi educat de mic să înveţe cum să lucreze în plan mental şi emoţional, dar mai ales în plan spiritual, vă asigur că lumea s-ar îmbunătăţi, ar fi mai pură, mai armonioasă, prin conştientizarea menirii individuale a omului, asociată menirii neamului, poporului, umanităţii. Suntem fiinţe umane, dar şi divine, fiind construiţi după chipul şi asemănarea Domnului. Omul poate acţiona în mod conştient asupra karmei sale, dar şi asupra karmei colective, prin conştientizarea misiunii sale spirituale, dar lucrând şi în plan subtil, la nivelul Subconştient şi Supraconştient, aşa cum lucrează fiinţele de lumină, îngerii, heruvimii, serafimii, Arhanghelii. Ei construiesc lumi în plan subtil, pe nivele diferite de vibraţie, construiesc cu cărămizi de lumină, impregnate cu vibraţii de iubire, armonie, pace, iertare, compasiune, bucurie, speranţă, recunoştinţă, mulţumire sufletească, tot atâtea virtuţi spirituale…

         Pentru a ajunge să vindeci karma individuală este necesar să înveţi să lucrezi cu tine însuţi la nivel psihologic, energetic, apoi la nivel spiritual, karmic. Nu poţi înlătura consecinţele nedorite, nefericirea, dezastrul din viaţa proprie fără a conştientiza deplin mecanismele care au declanşat în timp aceste efecte. De aceea, îţi sugerez să priveşti cu atenţie în oglinda ta interioară, să reflectezi temeinic asupra propriei fiinţe, să observi toate faţetele diamantului  tău, tu eşti un diamant ce aşteaptă să fie şlefuit, prelucrat, curăţat perfect pe dinăuntru şi pe dinafară, el trebuie să devină pur, transparent, strălucitor, să emane iubire, armonie, pace în interior şi exterior. De aceea trebuie să lucrăm cu diamantul personal, înainte de a trece la conştientizarea karmei. Fără a obţine o lentilă curată, perfectă, nu putem avea o percepţie corectă asupra realităţii văzute şi nevăzute. Realitatea ni se poate dezvălui în multiple forme sau variante, dar trebuie să o descoperim pe cea corectă, adevărul pur, aşa cum îl vede Dumnezeu în fiecare dintre noi. Să cerem să devenim nişte diamante pure, perfecte, fără cioburi, fără incluziuni, să fim şlefuiţi de degetele nevăzute ale Duhului Sfânt, care va opera asupra noastră în mod delicat, cu lumina divină perfectă, care va scoate la lumină adevărul despre noi, ca şi fiinţe nemuritoare, atât de iubite de Creatorul suprem!

      Trecutul ne ajunge din urmă, el este mereu acolo unde nu te aştepţi, bate la uşă, se invită singur în casele noastre, în minte, în inimă, în memoria afectivă, în matricea karmei pe care o avem în inimă. Ceea ce am trăit, am simţit, am creat de-a lungul vieţilor noastre nu se pierde, este înregistrat în memoria acestei matrice, pe care o percep ca o sămânţă de lumină implantată în chakra inimii la un nivel profund. Observând această sămânţă putem intra în Arhiva Akasha a sufletului individual, prin meditaţie, rugăciune, hipnoză, călătorie astrală. Vindecarea karmei implică accesarea chakrei inimii, a seminţei de lumină care cuprinde karma, destinul persoanei, misiunea spirituală, lecţiile de viaţă asumate, legea întrupării, datoriile şi blocajele karmice, care vin de multe ori sub formă de boli în plan fizic sau subtil, la nivel sufletesc sau spiritual. Dar aceasta presupune o cercetare temeinică, mult exerciţiu, capacităţi extrasenzoriale de citire în plan subtil a respectivei arhive, de decodificare a simbolurilor prezente, deoarece multe din informaţii sunt sub formă de chei, coduri, simboluri. De aceea putem obţine rezultate deosebite în terapia karmei acţionând asupra nivelului spiritual prin intermediul luminii simbolurilor de vindecare karmică şi al razelor sfinte. Lumina acţionează asupra luminii, spiritul din om are nevoie de lumină pentru a se regăsi, pentru a dobândi un diamant pur, fie că se roagă, meditează, călătoreşte în astral sau primeşte infuzia de lumină prin terapia cu simboluri sacre sau cu raze sfinte.

          O altă posibilitate de vindecare spirituală a karmei  ar fi prin citirea informaţiilor, a filmelor din câmpul 7 al aurei, acolo există  benzile concentrice unde se înregistrează vibraţiile gândurilor, emoţiilor, faptelor noastre, ca nişte fişiere video care se derulează în jurul persoanei. De multe ori, în anumite momente de cumpănă ale vieţii, de pildă, în timpul accidentelor, când îţi vezi practic moartea cu ochii, poţi accesa aceste fişiere video, atunci ţi se derulează filmul vieţii, în ordine cronologică, de la concepţie până în prezent. Ceea ce s-a înregistrat nu se pierde, există o copie fidelă la Cronica Akasha Cerească, de fapt ceea ce au înregistrat îngerii noştri păzitori coincide cu ceea ce s-a înregistrat la nivel de conştiinţă, la nivel de Sine, în memoria abisală a Inconştientului individual, dar şi la nivelul Inconştientului colectiv, deoarece tot ce gândim, simţim, întreprindem, absolut tot influenţează Universul văzut şi nevăzut.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: